هتل سنتی تابش
شربت خانه ها در گذشته فضاهاي گردهمايي بودند که مردم براي گفتگو و استراحت موقت در اين اماکن گرد هم مي آمدند، شربتي مي آشاميدند و در باب موضوعات محلي روز مذاکره مي کردند. در همين اماکن بود که ايرانيان با ذوق و اشتياق وافر به اشعار و داستان هاي شاهنامه گوش فرا مي دادند.
شربت خانه، همان طور که از عنوانش پیداست، محل نوشیدن شربت بوده است. شهرهایی مثل سمرقند و اصفهان ، شیراز از مراکز مهم شکل گیری شربت خانه ها بودند. آنها بخشی از نیازهای جامعه را برطرف می کردند و مردم در این مکان ها به تبادل نظرهای فرهنگی و اجتماعی می پرداختند. مردم از هر صنف و گروه هر روز پس از دست کشیدن از کار روزانه در شربت خانه ها جمع می شدند و ساعت ها به گفتگو باهم می پرداختند. برای اول بار شاهنامه خوانی در شربت خانه ها رواج یافت. شاهنامه خوانی مکتبی برای انتقال فرهنگ و ادب ایرانیان، و آموزش آداب و رسوم زندگی گذشتگان به توده ی مردم بود.
شربت خانه هتل سنتی تابش با گچ بری های دیواری، میز و صندلیهای چوبی ، ظرفهای آنتیک و قدیمی و گلهای تازه سر میز، چلنگری ها و نمای گره چینی ها ، پنجره های پنج دری و نمای حیاط و حوض و صدای فواره آب لذت نوشیدن یک عرقیجات اصیل شیرازی را دو چندان کرده است .
جدا از آن موسیقی سنتی تجربه قدم گذاشتن به دهه چهل را القا می کند . خوراکیهای کافه هم خوشمزه است و به غیر از انواع و اقسام شربتها، بستنیها، فالوده اصل شیرازی با آبلیموی شیرازی سرو می شود .
صبحانه دلچسب که در ظرفهای شیشهای رنگی و بلوری قدیمی و روحی های سنتی سرو می شود و لذت چای در استکانهای کمر باریک را از قوری و سماور نوستالژیک امتحان می کنید.